Welkom bij Colours & Coatings

Beste relaties 

Deze webshop zal per 1 april 2020 offline gehaald worden en het is vanaf die datum niet meer mogelijk om uw order via deze weg te plaatsen.

De voornaamste reden is dat de gebruikte technologie voor het uitlezen van de order uit de mobiele scanner steeds moeilijker toe te passen is icm de huidige Windows besturingssystemen. Ook de door ons verstrekte hardware is verouderd en deze dienst werd hierdoor de laatste jaren steeds minder bedrijfszeker. 

Wij hebben het laatste jaar daarom hard gewerkt aan een nieuwe Up to Date oplossing in de vorm van een bestelapp die op vrijwel alle moderne smartphones ge´nstalleerd kan worden. Daarnaast hebben wij verschillende hardware oplossingen beschikbaar die het mogelijk maken om snel en efficiŰnt grote aantallen orderregels te scannen.

Dit is slechts het begin. Wij zullen dit nieuwe platform de komende periode verder ontwikkelen om u zo van nog meer bestelgemak en relevante informatie over artikelen en uw bestelling te voorzien.

De app kan ge´nstalleerd worden via onderstaande links of door te zoeken op Colours & Coatings in de desbetreffende App Store 

Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten over de mogelijkheden en voorwaarden voor hardware dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager of met onze klantenservice:

  • Telefonisch 053-4789009
  • E-mail         klantenservice@coloursencoatings.nl
Met vriendelijke groet

Colours & Coatings 

 

Aanmelden bij Colours & Coatings

 
E-mail of gebruikerscode
 

Creëer account

Maak een account aan om te kunnen inloggen in uw persoonlijke shop.

OK
^ Terug naar boven